dijous, 29 d’octubre del 2020

RECEPTES DE TARDOR

 FAMÍLIES, donat que ara amb la nova normativa del Covid-19 no podem fer receptes a  l'escola, us convidam aquests 3 dies de festa a fer una recepta de tardor amb els vostres fills/es. Teniu en compte que:

-Heu de tenir la recepta davant, anar llegint el que posa i seguir les passes, perquè els infants es familiaritzin amb un text instructiu.

-L'infant ha de fer el màxim de coses possible i el més autònomament possible: mesurar, batre els ous, mesclar, etc.

-Quan acabeu la recepta ens podeu enviar una foto al mail mescandell@ceipsajoveria.com i compartirem al blog les vostres fotos.

-En aquesta època és molt freqüent celebrar Halloween, festa ja molt coneguda per tots els infants, però és important que els infants coneguin també les nostres tradicions. A Eivissa, per Tots Sants, es fa una trencada de fruits secs, es fan bunyols i panellets, es va al cementeri a posar flors als difunts...

Per això, us adjuntam la recepta dels panellets, que a més de ser típica d'aquí, és una recepta on els infants poden manipular i experimentar durant el procés.

També hi ha moltes altres possibilitats de receptes amb fruites de la tardor: pastís o cookies de carabassa, pastís de poma, etc.

Espero que gaudiu molt de l'activitat en família i BON PROFIT!!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada