FAMÍLIES

ARTICLES D'INTERÈS

Cómo educar a tus hijos para que desarrollen habilidades sociales e inteligencia emocional


ACTIVITATS CULTURALS

REUNIÓ FAMÍLIES 2n TRIMESTRE I ARTICLES D'INTERÈS


Per descarregar, clicau en aquest enllaç: PRESENTACIÓ REUNIÓ 4 ANYS


ACTIVITATS CULTURALS D'INTERÈS:Activitats que promou l'ajuntament d'Eivissaun taller de contacontes els divendres dirigit a infants de 3 a 12 amb les seves famílies i un club de lectura feminista per adults. 
ARTICLES D'INTERÈS SOBRE QUINES JOGUINES ELEGIR PER ALS INFANTS

Aquesta setmana hem treballat amb els infants a l'escola les joguines. Per això us volem compartir ara un article i una selecció de pàgines d'un llibre sobre el tema, que esperam que siguin del vostre interès i que us ajudin a elegir les joguines per als vostres fills/es.

El placer de jugar

Juegos y juguetes de 0 a 6 años


INFORMACIONS ACTIVITATS FINAL DE TRIMESTRE I ENTREGA INFORMES

  • L'entrega d'informes aquest trimestre serà per mail el dia 20 de desembre, però us convidam a totes les famílies a tenir una tutoria per tal de poder comentar-lo i resoldre dubtes. Si ja heu tengut una tutoria recentment i no ho considerau necessari no fa falta que us apunteu, però sinó pregam reserveu cita per la tutoria en la graella que trobareu a la porta de l'aula. Us podem oferir abans de les vacances els dies 20, 21 i 22 tutories de 15 mins entre les 8-9h i després de les vacances el dia 13 de gener en el mateix horari. Si fa falta afegirem més dies.
  • Us demanam una vegada més la vostra col.laboració fent les vostres aportacions a l'informe dels vostres fills/es, ja que consideram que l'avaluació és cosa de tots (mestra, alumn@ i família). Per això ens heu de respondre aquest mail amb els vostres comentaris, com a data límit el 14 de desembre, per tal que ho poguem incorporar a l'informe que us enviarem.

  • Les activitats que tenim previstes per aquests dies són les següents:

  1. Sortida a correus i al parc de la Pau per enviar la carta als Reis Mags i una targeta a casa i per conèixer un espai de la ciutat que els agrada molt, el parc. Dimarts 14 de desembre
  2. Sortida al cinema (en català). Divendres 17 de desembre.
  3. Festa d'hivern a l'escola i amb el grup de convivència. Dimecres 22 de desembre. Aquest dia els infants poden dur un esmorzar especial, però també tendrem xocolatada i bescuit, a les quals ens convida l'APIMA. IMPORTANT: Els infants han de venir vestits de gala (elegants).
  4. Altres activitats previstes: Els infants s'enduran a casa una carpeta amb les feinetes del primer trimestre. Podeu compartir amb ells el temps de mirar-la i que us expliquin coses. També prepararem una petita actuació que compartirem amb valtros al blog.


PRESENTACIÓ REUNIÓ FAMÍLIES NOVEMBRE 2021

Descarregar document


PRESENTACIÓ REUNIÓ FAMÍLIES SETEMBRE 2021

Descarregar document

LECTURES RECOMANADES

Aquí us deixam unes lectures recomanades per les famílies, amb la finalitat d'acompanyar-vos en l'educació dels vostres fills i filles. Esperam que siguin del vostre interès!!

Estrenam la secció amb els llibres recomanats per les mestres (Marga i Zineb, tutora de 3 anys B) i per valtros, les famílies:TOLERÀNCIA A LA FRUSTRACIÓ

Com ja hem comentat a vegades, la tolerància a la frustració és un procés gradual que treballam des de l'escola i és important que també les famílies treballeu des de casa. Tots hem viscut situacions en les quals els nostres infants s'enfaden quan no aconsegueixen el que ells volen, quan perden en un joc... Això és normal en aquesta edat, però també és important que els adults de referència els ajudem a gestionar aquesta situació i que aprenguin a tolerar la frustració. Aquí teniu un article molt interessant que ens ajuda a entendre què és la tolerància a la frustració i ens dóna pautes per ajudar els infants en aquest aprenentatge. (Clicau damunt)


IDENTITAT DE L'INFANT

Relacionat amb el projecte d'identitats que feim a 3 anys, us comparteixo 2 articles sobre la identitat de l'infant. En el primer trobareu una explicació sobre què és i com es construeix la identitat de l'infant i la importància que hi tenim famílies i mestres. El segon és de fàcil lectura i probablement us hi trobareu molt identificats, ja que és un exemple pràctic del procés que fa un nen mentre ell i la seva família preparen l'àlbum de fotos per dur a l'escola, de la mateixa manera que naltros us demanam a principi de curs que dugueu l'àlbum de fotos i després que prepareu la història del meu nom.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada