FAMÍLIES

DONACIÓ PER L'ASSOCIACIÓ VELL MARÍ
Apreciades famílies,
Avui han vengut els companys de 3rA a explicar-nos el seu projecte de la posidònia, molt relacionat amb el que naltros hem fet de les plantes. Hem après més coses de la importància de les plantes d'ells. Entre els infants de 3rA hi havia la germana d'Ismael i el germà d'Olivia Tur.
Ens han explicat que la posidònia està en perill per les àncores dels barcos i pels plàstics i ens han proposat col.laborar amb l'associació Vell Marí amb 1€ per tal que continuin sembrant posidònia.
Qui vulgui col.laborar ho pot donar al seu fill/a i els hi farem arribar als nostres companys perquè facin la donació.
Us adjuntam el vídeo explicatiu i la circular que ens han preparat:

FESTA DE LA PRIMAVERAACTIVITATS DE LA BIBLIOTECA DE SA JOVERIAPRESENTACIÓ REUNIÓ PEDAGÒGICA NOVEMBRE 2022


AQUÍ TENIU ELS ENLLAÇOS ALS VÍDEOS QUE SURTEN A LA PRESENTACIÓ:
CONTACONTES BIBLIOTECA CEIP SA JOVERIAREUNIÓ FAMÍLIES 23 DE NOVEMBRE DE 2022 16H

El pròxim dimecres 23 de novembre a les 16h farem la reunió de classe. Els temes a tractar són els següents:

 • Planificació del curs
 • Fil conductor de 5 anys en col.laboració amb les famílies
 • Procés d'aprenentatge de l'escriptura
 • Orientacions per les famílies

L'APIMA ofereix el servei de guarda i custòdia per les famílies que ho necessitin. La inscripció s'ha de fer a través de l'app de l'APIMA el dimarts 22 com a tard.

Us hi esperam!!!

Marga Escandell


ACTIVITATS ORGANITZADES PER L'AJUNTAMENTDivendres 28 d'octubre, a partir de les 18:00 hores, a la sala de lectura del Casal d'Igualtat, farem la sessió de Contaconte Coeducatius. Dirigit a infants d'entre 3 a 12 anys amb les seves famílies o acompanyants. El conte serà: "Els homes plorem" de Joan Turú. ( il·lustrador professional, es dedica a la literatura infantil i juvenil amb les visites, activitats i murals a les escoles, i amb la il·lustració de contes infantils).
Sinopsi: El Nil està confós. Nota que s’està fent gran i sap que els nens quan creixen es converteixen en homes. Però… com és ser un home? Mira al seu voltant, observa la família, els homes de la televisió, del carrer… I ja se sent preparat, avui el Nil es presentarà a l’escola fet tot un home.

Acompanyem al Nil a l’aventura de créixer i de descobrir la importància de sentir-se i ser un mateix.
REUNIÓ PRINCIPI DE CURS 5 ANYS


MATERIAL PER DUR CURS 2022-23ORIENTACIONS PER L'ESTIU PER LES FAMÍLIES


ARTICLES D'INTERÈS

Vídeo de Marian Rojas: Cómo funciona nuestro cerebro en el mundo digitalCómo educar a tus hijos para que desarrollen habilidades sociales e inteligencia emocional


ACTIVITATS CULTURALS

REUNIÓ FAMÍLIES 2n TRIMESTRE I ARTICLES D'INTERÈS


Per descarregar, clicau en aquest enllaç: PRESENTACIÓ REUNIÓ 4 ANYS


ACTIVITATS CULTURALS D'INTERÈS:Activitats que promou l'ajuntament d'Eivissaun taller de contacontes els divendres dirigit a infants de 3 a 12 amb les seves famílies i un club de lectura feminista per adults. 
ARTICLES D'INTERÈS SOBRE QUINES JOGUINES ELEGIR PER ALS INFANTS

Aquesta setmana hem treballat amb els infants a l'escola les joguines. Per això us volem compartir ara un article i una selecció de pàgines d'un llibre sobre el tema, que esperam que siguin del vostre interès i que us ajudin a elegir les joguines per als vostres fills/es.

El placer de jugar

Juegos y juguetes de 0 a 6 años


INFORMACIONS ACTIVITATS FINAL DE TRIMESTRE I ENTREGA INFORMES

 • L'entrega d'informes aquest trimestre serà per mail el dia 20 de desembre, però us convidam a totes les famílies a tenir una tutoria per tal de poder comentar-lo i resoldre dubtes. Si ja heu tengut una tutoria recentment i no ho considerau necessari no fa falta que us apunteu, però sinó pregam reserveu cita per la tutoria en la graella que trobareu a la porta de l'aula. Us podem oferir abans de les vacances els dies 20, 21 i 22 tutories de 15 mins entre les 8-9h i després de les vacances el dia 13 de gener en el mateix horari. Si fa falta afegirem més dies.
 • Us demanam una vegada més la vostra col.laboració fent les vostres aportacions a l'informe dels vostres fills/es, ja que consideram que l'avaluació és cosa de tots (mestra, alumn@ i família). Per això ens heu de respondre aquest mail amb els vostres comentaris, com a data límit el 14 de desembre, per tal que ho poguem incorporar a l'informe que us enviarem.

 • Les activitats que tenim previstes per aquests dies són les següents:

 1. Sortida a correus i al parc de la Pau per enviar la carta als Reis Mags i una targeta a casa i per conèixer un espai de la ciutat que els agrada molt, el parc. Dimarts 14 de desembre
 2. Sortida al cinema (en català). Divendres 17 de desembre.
 3. Festa d'hivern a l'escola i amb el grup de convivència. Dimecres 22 de desembre. Aquest dia els infants poden dur un esmorzar especial, però també tendrem xocolatada i bescuit, a les quals ens convida l'APIMA. IMPORTANT: Els infants han de venir vestits de gala (elegants).
 4. Altres activitats previstes: Els infants s'enduran a casa una carpeta amb les feinetes del primer trimestre. Podeu compartir amb ells el temps de mirar-la i que us expliquin coses. També prepararem una petita actuació que compartirem amb valtros al blog.


PRESENTACIÓ REUNIÓ FAMÍLIES NOVEMBRE 2021

Descarregar document


PRESENTACIÓ REUNIÓ FAMÍLIES SETEMBRE 2021

Descarregar document

LECTURES RECOMANADES

Aquí us deixam unes lectures recomanades per les famílies, amb la finalitat d'acompanyar-vos en l'educació dels vostres fills i filles. Esperam que siguin del vostre interès!!

Estrenam la secció amb els llibres recomanats per les mestres (Marga i Zineb, tutora de 3 anys B) i per valtros, les famílies:TOLERÀNCIA A LA FRUSTRACIÓ

Com ja hem comentat a vegades, la tolerància a la frustració és un procés gradual que treballam des de l'escola i és important que també les famílies treballeu des de casa. Tots hem viscut situacions en les quals els nostres infants s'enfaden quan no aconsegueixen el que ells volen, quan perden en un joc... Això és normal en aquesta edat, però també és important que els adults de referència els ajudem a gestionar aquesta situació i que aprenguin a tolerar la frustració. Aquí teniu un article molt interessant que ens ajuda a entendre què és la tolerància a la frustració i ens dóna pautes per ajudar els infants en aquest aprenentatge. (Clicau damunt)


IDENTITAT DE L'INFANT

Relacionat amb el projecte d'identitats que feim a 3 anys, us comparteixo 2 articles sobre la identitat de l'infant. En el primer trobareu una explicació sobre què és i com es construeix la identitat de l'infant i la importància que hi tenim famílies i mestres. El segon és de fàcil lectura i probablement us hi trobareu molt identificats, ja que és un exemple pràctic del procés que fa un nen mentre ell i la seva família preparen l'àlbum de fotos per dur a l'escola, de la mateixa manera que naltros us demanam a principi de curs que dugueu l'àlbum de fotos i després que prepareu la història del meu nom.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada