dijous, 21 d’abril del 2022

DONAM LA BENVINGUDA A LA PRIMAVERA I CELEBRAM PASQUA

Començam a observar canvis en el nostre entorn amb l'arribada de la Primavera: als arbres del nostre pati els surten fulles. Sortim al camp i observam els ametllers, que hem conegut en Tardor i en Hivern: ara tenen fulles i els neixen ametlles. També trobam i recollim flors.

Són uns dies molt especials, perquè per fi podem interaccionar amb  companys d'altres aules i poden acompanyar-nos les famílies a les excursions!!! Aprofitam aquests dies abans de les vacances per fer activitats junts: un dia esmorzam amb els nostres companys de 3 anys de la classe dels amics i amigues i altres dies sortim d'excursió i feim tallers amb els companys de 4 anys de la classe de la lava!!













Anam en parelles un nen/a de la classe dels animals amorosos amb un nen/a de la classe de la lava.

Recollim flors per fer un taller a classe.



Trobam ametlles als ametllers i  formiguers.





Arribam al camp i després d'esmorzar ens espera una sorpresa: hem de buscar ous amagats que decorarem com a ous de Pasqua!!













Quan tornam a l'escola ens esperen uns tallers de Primavera amb els nostres companys de la classe de la lava:
-Plastificam les flors per decorar l'aula
-Pintam amb aquarel.les un ram de flors
-Sembram dins cusiets













I l'últim dia de classe abans de les vacances ens esperen uns tallers de Pasqua i una sorpresa que ens han preparat les mestres!! Als tallers decoram ous de Pasqua i feim bombons de xocolata seguint les instruccions de la recepta.
















Per esmorzar podem tastar el flaó, postre típic d'Eivissa en Pasqua, i Luca ens du una sorpresa: unes gallines que li va fer la seva güela que tenen dins ous de xocolata!!! Ens encanta la sorpresa!! Mmmm!!






I per acabar el dia, acomiadar-nos de l'escola i donar la benvinguda a les vacances, la sorpresa de les mestres: ens han preparat un teatre de La rateta que llegia a l'escaleta!! Ens encanta!!




































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada