dissabte, 25 de juny del 2022

ACOMIADAM EL CURS

Ja s'acaba el curs i planificam algunes activitats per acomiadar-nos del curs 2021-22. Quan tornem a l'escola estarem a la classe de 5 anys!! Anotam al calendari els pròxims esdeveniments i anam comptant els dies que falten per cadascun.

ART: DECORAM LES TAPES DELS NOSTRES LLIBRES DE FEINES I LA BOSSA PER DUR-LOS

Recordam una escultura que vàrem veure al Museu d'Art Contemporani que tenia moviment i, simulant aquesta escultura, pintam en parelles amb pinzells sense tocar el pinzell!!!







Per decorar les bosses recordam com podem aconseguir diferents tonalitats d'un color: mesclant amb blanc per fer-lo més clar i mesclant amb negre per fer-lo més fosc. Pintam les bosses amb el nostre color preferit mesclant els colors per aconseguir una gradació de més fosc a més clar. Queden molt polides!!




FEIM L'AVALUACIÓ DEL TRIMESTRE

Revisam la llista que hem anat fent de les activitats que volíem fer durant el curs i senyalam les que hem fet. N'hi ha algunes que no hem fet, però són poques.

Després na Marga ens du fotos de les activitats que hem fet durant el curs i feim l'avaluació analògica: elegim el martell per clavar les coses que ens han agradat i volem repetir i la paperera per llençar als fems el que no ens ha agradat i no volem tornar a fer.



CELEBRAM LA FESTA DE L'ESTIU

Per fi podem convidar les famílies a una festa després del Covid i ho feim amb un passeig per l'escola per conèixer els espais de l'escola i fer propostes dels ambients i amb un sopar a la fresca i actuacions. Podem veure també les documentacions que han preparat els mestres.




CELEBRAM ELS ANIVERSARIS D'ESTIU

Si clicau damunt la imatge anireu a l'entrada on hi ha més fotos dels aniversaris

PREPARAM LA REUNIÓ DE FAMÍLIES

Per la reunió de famílies preparam el vídeo del teatre de titelles i unes broquetes de fruita amb la classe de la lava per compartir al dinar que feim després tots junts.











EXCURSIÓ A LA PLATJA

Hem anat a la platja a l'hivern i ara hi tornam en estiu. Ara ens podem banyar i gaudim d'un dia de jocs a l'aigua i a l'arena amb els companys/es!!!









ÚLTIM DIA DE CLASSE

Per l'últim dia de classe les mestres ens han preparat una sorpresa: ens fan el teatre d'Els 3 porquets!!!




Després feim amb la classe de la lava una recepta de gelat, encara que ens queda com un batut!!😅



Al pati tenim propostes per jugar amb l'aigua: banyar bebès, experimentar amb aigua, fer bombolles de sabó, jugar amb animals de la mar...

I ens acomiadam de CHLOÉ P. , que se'n va a viure a Menorca, amb un regal: li regalam una foto de tot el grup amb els nostres noms.

BON ESTIU, ANIMALS AMOROSOS!!!!


agora.xtec.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada