divendres, 29 de gener del 2021

HIVERN

 Amb l'arribada del fred començam a parlar sobre l'hivern. Aprenem el poema "El fred" i parlam sobre la roba que ens posam quan fa fred, observam els arbres del nostre pati, que no tenen fulles, i els dibuixam... 






També feim l'audició de Vivaldi, Les 4 estacions: hivern (dibuixam el que ens imaginam mentre escoltam la música i després visualitzam el vídeo amb les imatges de paisatges d'hivern) i aprenem la cançó Tipi Tipi Tap


En Tardor vàrem conèixer moltes fruites i fruits secs propis de l'estació, i ara volem saber quines són les fruites de l'Hivern; decidim fer fotos de les que anam duent durant la setmana, d'aquesta manera també promovem el consum de fruita i una alimentació saludable. Feim el mural amb les nostres fruites, pròpies de l'Hiven.



I quan acaba el mes de gener feim, com cada mes, l'estadística del temps i observam que en gener han fet molts de dies de sol i de sol i núvols, pocs de vent i núvols, i no ha plogut. Parlam de la importància de la pluja. Després introduim el gràfic de barres i veiem com aquests resultats es reflexen en les torres que es formen, que són més altes o més baixes.




El treball sobre l'Hivern continuarà durant el trimestre. Per observar els canvis en la natura segons les estacions tornarem a anar al camp i a la platja.

Aquesta setmana també hem celebrat l'aniversari de Vera. MOLTS ANYS I BONS, VERA!!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada