divendres, 19 de novembre de 2021

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL... I SOM UNA CLASSE ECOAMBIENTAL

La nostra escola té un pla d'acció ecoambiental i, entre altres objectius, volem realitzar una adequada classificació de residus. Per aquesta raó vàrem recordar i conscienciar-nos de la importància de reciclar visualitzant el vídeo que el curs passat va fer la classe dels contes

El dilluns vàrem rebre una visita molt especial: Maria, que és educadora ambiental i mamà d'Olivia T. Ens va explicar com es classifiquen els residus i ens va regalar una paperera per les restes de menjar per casa.Dimarts vàrem rebre una altra visita, una contacontes que ens va contar La fada màgica, conte que també ens consciència de la importància de reciclar i classificar els residus.

Per consolidar els coneixements, feim una fitxa on hem de retallar diferents tipus de residus i classificar-los al contenidor que correspon.

Però no només és important RECICLAR, també hem de REUTILITZAR. Per això a art cream diferents estructures amb material de rebuig, així li donam un nou ús als cartrons de llet, tubs de paper, pots d'iogurt... Visualitzam les fotos del conte La fada màgica, on Júlia havia creat diferents personatges amb material de rebuig, per inspirar-nos, i feim les nostres pròpies creacions: monstres, un hospital d'animals, personatges,...

Després preparam l'exposició de les nostres creacions i feim un cartell amb el nostre nom i el títol de la nostra obra d'art. Presentam el que hem fet als companys/es i ho exposam a la taula de fora.

Aquests dies també hem tengut una celebració especial: l'aniversari d'ISMAEL!! Felicitats, Ismael!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada