dijous, 23 de desembre del 2021

FESTA D'HIVERN

Amb la festa d'hivern donam la benvinguda a l'hivern,  celebram les tradicions nadalenques i ens acomiadam dels companys i l'escola fins després de les vacances. 

Els nostres companys de primer ens han enviat un vídeo convidant-nos a participar en la festa i naltros preparam i assajam una cançó de Nadal per les famílies.

Arriba el dia de la festa i venim tots vestits de gala. 

Hugo ens ha dut un cagatió, tradició nadalenca de Catalunya, i ell i la seva amiga Sara ens expliquen que li hem de donar pells de mandarina i el dia de Nadal pigar-li amb un pal cantant una cançó i cagarà regals. Li donam pells de mandarina i en tornar de les vacances provarem de fer el que ens han explicat, a veure si ens dóna alguna cosa.




Pel moment de l'esmorzar preparam les taules i pares i mares de l'APIMA, entre ells la mamà de Luca, ens duen xocolatada i coca pujada.







Jugam al pati i ens feim fotos als photocall.








Durant la setmana hem preparat amb pasta de sal unes figures per penjar de l'arbre de Nadal. Ens intercanviam regalets amb la classe de la lava, naltros els regalam les figures i ells ens regalen una pinya decorada. 






I per acabar la festa, els nostres companys de 5è i 6è ens han preparat un concert.







Una abraçada d'animals amorosos

AQUÍ US DEIXAM, FAMÍLIES, EL VÍDEO QUE HEM PREPARAT PER VALTROS















1 comentari: