dissabte, 22 d’octubre del 2022

AIDA MIRÓ A L'AMBIENT DELS ARTISTES

En octubre hem començat els ambients a infantil, un d'ells és l'ambient dels artistes. Als animals amorosos ens agrada molt l'art i som molt artistes!!!

Alicia ens va dur informació sobre una exposició d'Aida Miró, artista eivissenca que vàrem conèixer el curs passat. Vàrem llegir i interpretar la informació i vàrem acordar anar a veure l'exposició!! Vàrem analitzar també el cartell de l'exposició i la imatge d'un dels seus quadres.


Arriba el dia de la visita: recordam les normes per anar a veure una exposició. Anam amb la classe dels "amics i amigues" primer al parc de S'Illa a esmorzar i jugar i després a l'exposició al Club Diario de Ibiza.

PARC DE S'ILLA

clicau damunt l'enllaç

Allí ens rep Aida Miró i ens explica el significat del títol de l'exposició: "Hereva". Tenim un repte: hem de trobar en els quadres a Aida Miró, la seva mare i la seva güela!!

Observam diferents quadres i ens fixam que tot són imatges de dones. Descobrim també pageses i la deesa Tanit.

EXPOSICIÓ "HEREVA" D'AIDA MIRÓ

clicau damunt l'enllaç





Ara aquesta visita tendrà continuïtat a l'ambient dels artistes, on podrem treballar amb diferents propostes inspirades en aquesta artista, i amb un projecte de centre en el qual Aida Miró col.laborarà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada