dissabte, 19 de desembre del 2020

EXCURSIÓ A LA PLATJA EN DESEMBRE

 

Sortir a la natura ens permet gaudir de l'experiència i conèixer el nostre entorn proper; i fer-ho en diferents moments durant el curs ens permet veure els canvis que es van produïnt en l'entorn amb el pas del temps. Aquesta sortida coincideix amb el final de la Tardor, a punt de començar l'Hivern. En la conversa a classe parlam de les normes per la sortida i que aquesta època no ens permet banyar-nos, com a l'estiu.

Preparam la sortida: anotam al calendari el dia i anam comptant quants dies falten; duim els sous per pagar l'autobús (buscam els números a les monedes, comptam les monedes, sumam 1+2 euros...)


Arriba el dia de la sortida i ens fa molta il.lusió anar en autobús. Ens acompanya na Carme. Ens posam les nostres mascaretes i pujam a un dels 3 autobusos que ens estan esperant. Observam que són autobusos curts, perquè només som 14 i no necessitam un autobús gran i llarg.








Arribam a Platja de'n Bossa i primer esmorzam




La natura ens desperta la creativitat i ens dóna moltes possibilitats de joc




Enterram els nostres peus i desapareixen! 😀


Dibuixam a l'arena


Feim creacions amb les esponges de la mar





Col.laboram per fer una casa entre tots a l'arena



Modelam i construim amb l'arena



Experimentam, exploram, observam, posam en funcionament tots els sentits (tacte, vista, oïda,...)


Ens relaxam observant la mar



"Una foto d'amigues"



I la foto d'amics i amigues es va ampliant...




Hem recollit molts tressors de la platja que ara enriquiran el nostre espai de natura de la classe. També hem observat la torre, això ens permetrà treballar a l'espai de construccions i intentar fer una torre amb el material que tenim. La sortida ens dóna possibilitats de seguir treballant amb diferents propostes a classe.













1 comentari:

  1. Muy lindas fotos, Alicia volvió muy contenta y con anécdotas que contar. Gracias Marga y Jessica.

    ResponElimina