dilluns, 29 de març del 2021

EXCURSIÓ A LA PLATJA EN PRIMAVERA

 El contacte amb la natura és molt important per al desenvolupament dels infants, per això des de l'escola ho potenciam i aquest trimestre hem anat al camp, al bosc i a la platja. Això ens permet conèixer plantes i animals de cadascun dels diferents hàbitats i veure els canvis en la natura amb el pas del temps i les estacions.

Preparam la sortida a la platja: veim les fotos de la platja quan varem fer la sortida en desembre, recordam com estava la platja i quin temps feia i les coses que hi varem trobar. També duim i comptam els sous per pagar l'autobús.

Arriba el dia de la sortida. Ens acompanyen Victoria i Bea. Quan arribam ens adonam que fa vent... En Primavera també hi ha dies de vent i núvols.

Esmorzam i després tenim temps per explorar, recollir elements de la platja, jugar... I veiem gavines!!!






Amb l'arena i les esponges de la platja també podem fer d'artites!!!




Ens agrada també jugar a l'arena remulla.







Alguns infants tenen fred i decidim adelantar la tornada. Mentre esperam que l'autobús ens reculli jugam al mocador i a agafar-nos perquè se'ns passi un poc el fred.




A classe deixarem a l'espai de natura els elements recollits a la platja per observar. També classificarem el que correspon al bosc i el que correspon a la platja.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada