dimarts, 26 d’octubre del 2021

XERRADA DIETISTA

   

  

  

  

  

  

  

  

  

  

XERRADA DIETISTA CATERING S´OLIVERA  

Benvolgudes famílies, 

Davant la impossibilitat de poder mantenir reunions informatives amb grans aforaments a les  escoles, hem pensat que seria bo donar la opció a les famílies i a la comunitat educativa, de  connectar-nos virtualment via Google Meet. 

El motiu d’aquesta reunió es informar a les famílies de les característiques dels menús que  s´ofereixen als comensals durant el curs escolar, així como donar algunes orientacions dietètiques  i nutricionals de caràcter general.  

Aquestes reunions seran:  

Dimarts dia 26 d´octubre a les 20.30h. Dimecres dia 27 d´octubre a les 20.30h.  Dimecres dia 03 de novembre a les 20.30h. Dijous dia 04 de novembre a les 20.30h.  

Poden triar el dia que millor els hi vagi, creiem que és una hora que pot anar bé a tothom, pensant  que aquelles hores normalment s’està més relaxat i potser els més petits/tes ja estan dormint. 

Podeu accedir a la reunió a través d´aquest link: 

https://meet.google.com/wmo-cxsg-jmj  

Quedem a la vostra disposició per a qualssevol dubte o aclariment.  

  

Pilar Escandell Planells  

Gerent Catering S´olivera  

info@cateringsolivera.com  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

CHARLA DIETISTA CATERING S´OLIVERA  

  

Queridas familias,  

Ante la dificultad de poder mantener reuniones informativas con grandes aforos en los colegios,  hemos pensado que sería ideal dar la opción a las familias y a la comunidad educativa, de  conectarnos virtualmente vía Google Meet. 

El motivo de esta reunión es informar a las familias de las características de los menús que se  ofrecen a los comensales durante el curso escolar, así como dar algunas orientaciones dietéticas  y nutricionales de carácter general. 

Estas reuniones serán: 

Martes día 26 de octubre a las 20.30h Miércoles día 27 de octubre a las 20.30h  Miércoles día 03 de noviembre a las 20.30h Jueves día 04 de noviembre a las 20.30h  

Pueden elegir el día que mejor les vaya, creemos que es una hora que puede ir bien a todo el  mundo, pensando que estarán en casa más relajados y con sus peques ya durmiendo. 

Pueden acceder a la reunión a través de este link:  

https://meet.google.com/wmo-cxsg-jmj  

Quedamos a su disposición para cualquier duda 

Pilar Escandell Planells  

Gerente Catering S´olivera  

info@cateringsolivera.com 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada