divendres, 28 de gener del 2022

L'HIVERN JA ÉS AQUÍ!!

 Vàrem donar la benvinguda a l'hivern amb la festa d'hivern. Ara ja el podem observar en la natura (els dies ennuvolats i de fred, dies de pluja, els arbres del pati i del camp, els dies més curts...). A la classe dels animals amorosos treballam l'hivern de forma vivencial i representam les nostres vivències a través del llenguatge artístic.

Feim l'audició de Les 4 estacions: hivern, de Vivaldi, observam els colors de l'hivern en les imatges dels paisatges del vídeo i pintam en un mural al ritme de la música.





En una altra sessió d'art observam unes làmines d'Andy Warhol, de Pop Art, i feim l'observació directa d'algunes fruites de l'hivern (poma, plàtan, kiwi, taronja...). Inspirant-nos en Warhol, feim entre tots i totes les nostres composicions de fruites. Cadascú pinta una foto d'una fruita amb ceres i el fons amb tèmpera, i després, amb les creacions de tots, feim la composició, resultat del treball en equip i de les aportacions de tots.









I feim la sortida al camp, on podem observar els canvis en la natura. Prèviament, visualitzam les fotos de la sortida que vàrem fer en Tardor, per així comparar com estaven els arbres abans i com estan ara. 
Durant la sortida anam recollint els fems que trobam, observam els arbres i ens fixam en quins se'ls han caigut les fulles i quins no.






 Trobam els ametllers en flor, els observam i els dibuixam.














Jugar a la natura i amb elements naturals desperta la nostra imaginació i estimula la creativitat.
Una branca és...



Una vareta màgica


Un paraigües




O unes bananes

Continuarem treballant l'hivern amb la sortida a la platja, dibuixant els arbres del pati i amb altres propostes... CONTINUARÀ!!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada