dissabte, 1 d’abril del 2023

CONEIXEM EL BARRI

Arrel de la rua pel barri en Carnaval, feim una petita gimcana per conèixer el nostre barri i descobrim que en tenim 2 al voltant de l'escola: el barri de Can Misses i el barri de Sa Joveria.

Sortim en 2 grups a fer el recorregut que ens marca el nostre quadernet i anam fent diferents proves a cada lloc marcat. Coneixem així l'hospital, l'escola de Can Misses on vàrem anar a la biblioteca, les instalacions deportives (piscina, camp d'atletisme i camp de futbol), les restes d'un aquaducte romà, el cinema i el parc de S'Illa, que tant ens agrada!

Moltes d'aquestes instalacions ja les coneixíem d'abans. Ens queda pendent pel tercer trimestre anar a la Policia Nacional, que està al costat del Diari d'Eivissa, del qual ja coneixem la sala d'exposicions, perquè vàrem anar allí a veure l'exposició d'Aida Miró. I anirem també a córrer a les pistes d'atletisme.



El carrer de la nostra escola és el carrer Corona, que separa el barri de Can Misses i el barri de 
Sa Joveria






Al costat de les pistes d'atletisme feim una carrera





Quan arribam al parc ens quedam allí a esmorzar i jugar.


A l'escola observam la maqueta del barri que tenim a l'escala: el barri de Can Misses està més edificat, i el barri de Sa Joveria, que dóna nom a la nostra escola, té més zona de camp.


Per acabar de conèixer el barri de Sa Joveria feim una sortida al camp del costat de l'escola amb els padrins.


Des d'allí observam a l'esquerra el barri de Can Misses i a la dreta el barri de Sa Joveria


Aprofitam la sortida per fer fotos a éssers amb vida (vius) i éssers sense vida (inerts) i per pintar l'ametller en flor.



AL TERCER TRIMESTRE organitzam una carrera solidària per recollir sous per Proyecto Juntos. Ve un representant de l'organització, que es presenta com a Tenedor i els anomena a ells Cucharas, a explicar-nos què és Proyecto Juntos.  Cada infant busca patrocinadors i anota el nom i la quantitat d'euros que li donaran. I arriba el gran dia de la carrera solidària. Anam amb els padrins a les pistes d'atletisme a córrer tota l'escola. I després al parc de S'Illa, on tenim una visita molt especial: Chloé P., que ha vengut a veure'ns des de Menorca!








I
I arriba el dia d'anar a la policia!! Primer parlam a classe sobre quina és la feina de la policia i quines preguntes tenim per fer-lis.
Sortim de l'escola caminant i allí ens reben els policies que ens faran la visita i el papà d'Hugo, que també treballa allí.
Ens fan una exposició sobre les funcions de la policia i feim una dramatització de 2 situacions on es necessita a la policia: un robatori i una nena perduda.




Ha vengut també un policia que és mag i ens ha fet màgia!!! Ens ha donat uns carnets de policia... Però primer hem de fer com els policies i passar unes proves físiques per poder ser policies infantils!!!





Tots i totes hem passat les proves físiques!! Ja podem ser policies infantils!! La nostra missió és assegurar-nos que a l'escola es compleixen les normes i si algú no ho fa li hem de recordar. Ens feim el nostre carnet de policia i després ens feim una foto amb l'uniforme.






AQUÍ TENIU L'ENLLAÇ A TOTES LES FOTOS: FOTOS EXCURSIÓ A LA POLICIA









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada