dijous, 6 de maig del 2021

EXCURSIÓ AL CAMP EN PRIMAVERA

Cada trimestre hem fet una excursió al camp de devora l'escola, coincidint amb la Tardor, l'Hivern i ara la Primavera. Això ens ha permès gaudir de la natura i treballar el respecte cap al medi natural, jugar a l'aire lliure amb materials naturals i observar els canvis en l'entorn, sobretot en els ametllers.

Abans de la sortida miram les fotos del camp en Tardor i en Hivern i ens fixam sobretot en els ametllers: en Tardor se'ls estaven caient les fulles i tenien ametlles, en Hivern estaven florits... i en Primavera??

Sortim caminant de l'escola i pel camí ens aturam a observar i recollir flors.





Trobam formiguers i formigues,


aranyes, marietes, papallones, sargantanes...





Recollim moltes flors







I observam els ametllers... Ara tenen fulles i els estan naixent les ametlles

Arribam al camp i tenim temps per esmorzar, per fer joc lliure i per posar a prova les nostres habilitats motrius. Ens encanta pujar a l'arbre i fer carreres!!













Tornam cap a l'escola i hem de posar a prova la nostra agilitat pel camí, pujant i baixant petites muntanyes molt empinades...


Ja a l'escola anam a l'aula de natura per premsar les flors que hem recollit i després fer una decoració per la porta de classe. Aprofitam també per consultar un llibre de bitxos i buscar els que hem trobat a la sortida i per observar les gallines; na Marga ens presenta un puzzle del cicle de la vida de la gallina: primer és un ou, neix un pollet i quan creix és una gallina, que posa ous...

















HA ESSET UNA JORNADA MOLT INTENSA I PROFITOSA!!! I les activitats realitzades ens permetran continuar treballant al voltant de la Primavera.























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada